Diyarbakır anketi bildiğiniz gibi değil!..

  • Ana Sayfa
  • Diyarbakır anketi bildiğiniz gibi değil!..
Diyarbakır anketi bildiğiniz gibi değil!..
Son 10 günde Doğu illerinde terör estiren örgüt, şimdi de seçmeni sözde anket yöntemiyle baskı altında tutmaya çalışıyor.Abone ol

Terör örgütü PKK, seçimler yaklaştıkça saldırılarını artırıyor. Bölgede 'anketör' adı altında ev ev dolaşan bazı kişiler, seçmenin oturduğu bölgeden a seamless jpg day olan bağımsızların adını göstererek 'buna oy vereceksiniz' diye tehdit ediyor.

Anketör kılığındaki örgüt mensuplarının gittikleri evde sordukları sorular ise şöyle: "Özgürlük ve demokrasi yolunda en büyük mücadeleyi veren BDP mi, AKP mi? En çok siyasî bedel ödeyen AKP mi, BDP mi? Bulunduğunuz yerde hangi bağımsıza oy vereceğinizi biliyor musunuz?"

Zaman gazetesinden İsmail Avcı'nın haberine göre Seçim tarihi yaklaştıkça kirli planları bir bir deşifre olan terör örgütü PKK/KCK, sokak eylemleri ve saldırılarından sonra görevlendirdiği sözde anketörlerle seçmene ciddi baskı uyguluyor. Şırnak'ın Cizre ilçesinde molotofkokteyli ve taşlarla lise öğrencilerinin kaldığı yurda saldıran terör örgütü, üç öğrencinin yaralanmasına sebep oldu. Bölgede özellikle Diyarbakır ve Cizre'de son 10 günde ciddi saldırılar meydana geldi.



Kategori : GÜNCEL